Notice: Funcția WP_Scripts::localize a fost apelată incorect. Parametrul $l10n trebuie să fie un tablou. Pentru a trece date arbitrare în scripturi, folosește în schimb funcția wp_add_inline_script(). Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 5.7.0.) in /var/www/vhosts/cnm.md/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5905
Tiosa Mihail - Camera Notarială din Republica Moldova Tiosa Mihail
9 iunie, 2020 Mostenire

Tiosa Mihail

Notarul Sîrbu Svetlana, cu sediul biroului la adresa:or. Ştefan Vodă, str. Grigore Vieru nr.12, anunţă despre deschiderea procedurii succesorale în urma decesului cet. Tiosa Mihail, născut la data de 28 ianuarie 1953, IDNP 2007034011448, decedat la data de 03 noiembrie, anul 2019.
Eliberarea certificatului de moştenitor este planificată în prealabil pentru data 01 septembrie anul 2020.
În conformitate cu prevederile art. 2390 alin. (2) Cod Civil, în cazul în care moştenitorul, în termen de 3 luni din data în care a aflat despre devoluţiune şi temeiul chemării sale la moştenire, fiind informat de notarul care desfășoară procedura succesorală despre inițierea acestei proceduri sau pe oricare altă cale, nu va depune la notarul care desfășoară procedura succesorală, declarația autentică de renunțare la moștenire, se consideră că moștenitorul a acceptat implicit moștenirea.
Astfel, către moștenitor vor trece toate drepturile patrimoniale și obligațiile defunctului, cu excepția celor care, prin natura lor, sunt legate în mod inseparabil de persoana defunctului sau care, potrivit legii, nu se pot transmite de la o persoană la alta.Potrivit prevederilor legale, moștenitorul răspunde pentru obligațiile masei succesorale, care includ, pe lângă obligațiile defunctului, și obligațiile ce rezultă din calitatea de moștenitor.