19 octombrie – Ziua profesională a juristului!

Stimați colegi!

Cu prilejul zilei profesionale a juristului, din marea familie care face parte și profesia noastră nobilă, Vă aducem sincere felicitări, urări de prosperitate, realizări eficiente, multă sănătate, răbdare și corectitudine față de cetățeni, respect și înțelepciune față de colegi în susținerea profesiei noastre care ne reprezintă în societate.

Să exercitați meseria cu încredere, abnegație si devotament, să avansați pe plan profesional, dar să nu uitați, ca mai întâi de toate sunteți om si după – jurist!

Ziua Justiției comportă semnificaţii deosebite pentru instituţiile şi profesioniştii care contribuie la realizarea actului de justiţie, asigurând funcţionarea principiului supremaţiei legii – pilonul de bază al statului de drept. A fi jurist înseamnă a avea o profesie nobilă şi o muncă grea, căci finalitatea activităţii trebuie să fie Adevărul, Dreptatea şi Echitatea.

Exprimăm recunoştinţa și gratitudinea pentru munca depusă urându-Vă realizări frumoase, prosperitate, linişte sufletească și succesul să Vă însoţească în activitatea pe care o realizaţi.

Cu respect,

Președintele Camerei Notariale

Aurelia Lazu

Share on print